Veckans Lunch

 

Måndag 25/3                                                                                                     

Husets oxfilépasta(norrändsk oxfilé) med krämig sås.
Torskrygg(miljömärkt) med äggsås & kokt potatis.

Tisdag 26/3                                                                                                       

Husets lasagne(jämtländsk nötfärs) med tomatsallad.
Torskrygg(miljömärkt) i vitvinsås med färsk sparris & kokt potatis.

Onsdag 27/3                                                                                                       

Flygande Jakob av svensk kyckling med ris.
Panerad rödspätta(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis. 

Torsdag 28/3                                                                                     

Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) med lingonsylt & råstekt potatis. 
Spansk fiskgryta(miljömärkt torskrygg) med kokt potatis.
 
Fredag 29/3
 
Helstekt fläskfilé med rödvinsås, bearnaisesås &  hemlagad potatisgratäng.