Veckans Lunch

 

Måndag 14/1                                                                                                     

Fläskytterfilé(svenskt kött) med champinjonsås & stekt potatis.

Panerad fisk(miljömärkt) med skagenröra & kokt potatis

Tisdag 15/1                                                                                                       

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.

Torskrygg(miljömärkt) i vitvinsås & kokt potatis.

Onsdag 16/1                                                                                                        

Svensk kycklingfilé med rödvinsås, currysås & potatisgratäng.

Pocherad torskrygg(miljömärkt) med gräslöksås & kokt potatis.

Torsdag 17/1                                                                                     

Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) med fetaost, soltorkade tomater, tzatziki & stekt potatis.

Fisk(miljömärkt) med frastäcke, vitlökscreme &  kokt potatis

Fredag 18/1
 
Husets schnitzel med bearnaisesås, rödvinsås & hemlagad potatisgratäng.