Veckans Lunch

Måndag 19/10                                                                                                    

Pasta Carbonara.
Panerad torskrygg(miljömärkt) med skagenröra & kokt potatis
 

Tisdag 20/10                                                                                                  

Panerad kyckling schnitzel (svensk kycklingfilé) med parmesanost & klyftpotatis.
Torskrygg(miljömärkt) med rotfrukter & kokt potatis.
 
Onsdag 21/10                                                                                                    
Biff stroganoff(norrländskt kött) med ris.
Panerad strömming(miljömärkt) med rårörda lingon, skirat smör & hemlagad potatismos.
 

Torsdag 22/10                                                                                     

Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) med rosépepparsås & råstekt potatis.
Torskrygg(miljömärkt) med äggsås & kokt potatis.
 
Fredag 23/10
Färsk fjordlaxfilé från Norge med romsås & kokt potatis.