Veckans Lunch

 

Måndag 18/2                                                                                                     

Viltskavsgryta(svenskt kött) med rårörda lingon & hemlagad potatismos.
Torskrygg(miljömärkt) med dillsås & hemlagad potatismos.  

Tisdag 19/2                                                                                                       

Svensk kyckling med currysås & ris.
Panerad alaskafilé(miljömärkt) med örtsås & kokt potatis.

Onsdag 20/2                                                                                                       

Svensk fläskkarré med gräddsås & kokt potatis.
Torskrygg(miljömärkt) med rotfrukter & kokt potatis.

Torsdag 21/2                                                                                     

Köttfärsbiffar(jämtländsk högrevfärs) med stekt lök, skysås & stekt potatis.
 
Pocherad torskrygg(miljömärkt) med kapris, skirat smör, rödbetor & kokt potatis.
 
Fredag 22/2
 
Oxfilépasta(jämtländsk oxfilé) med gorgonzola.
Panerad rödspätta(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis.