Veckans Lunch

Måndag 17/2                                                                                                    

Oxfilépasta(norrländsk oxfilé) med gorgonzola.
Torskrygg(miljömärkt) med äggsås & kokt potatis.
 

Tisdag 18/2                                                                                                   

Flygande Jakob av svensk kyckling.
Panerad rödspätta(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis.
 
 
Onsdag 19/2                                                                                                    
 
Köttgryta(norrländskt ytterlår) med saltgurka & kokt potatis  
Torskrygg(miljömärkt) med dillsås & kokt potatis.  
 

Torsdag 20/2                                                                                     

Köttfärsbiffar(norrländsk högrevfärs) skysås, stekt lök  & stekt potatis. 
 
Torskrygg(miljömärkt) i vitvinsås med färsk sparris & kokt potatis.  
 
 
 
Fredag 21/2
Helstekt fläskfilé med rödvinsås, bearnaisesås &  hemlagad potatisgratäng.