Veckans Lunch

Måndag 11/11                                                                                                   

Viltskavsgryta(svenskt kött) med rårörda lingon & hemlagad potatismos.
Torskrygg(miljömärkt) med dillsås & hemlagad potatismos.

 

Tisdag 12/11                                                                                                   

Svensk kycklingbröstfilé med rödvinsås, currysås & potatisgratäng.
Fiskgryta(miljömärkt torskrygg) med rotfrukter & kokt potatis.
 
 
Onsdag 13/11                                                                                                  
 
Turkisk kavurma(norrländsk oxfilé) med färsk chili, ris & tsatziki. 
Panerad alaskafilé(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis.
 
 

Torsdag 14/11                                                                                  

Pannbiffar(norrländsk kravfärs) med pepparsås & råstekt potatis. 
Pocherad torskrygg(miljömärkt) med kapris, skirat smör, rödbetor & kokt potatis.
 
 
Fredag 15/11
Färsk fjordlaxfilé från Norge med romsås & kokt potatis.