Veckans Lunch

Måndag 1/3        

Pasta bolognese(jämtländsk nötfärs) med riven parmesanost.
Panerad torskrygg(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis.   

Tisdag 2/3                                                                                                   

Raggmunkar med stekt fläsk(svenskt) & lingon.
Fiskgryta(miljömärkt) med skaldjurssås & kokt potatis.
 
Onsdag 3/3                                                                                                    
Nasi goreng(svensk kyckling) med vitlökscreme.  
Fisk(miljömärkt) med kapris, skirat smör, rödbetor & kokt potatis.
 
Torsdag 4/3                                                                                     
Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) gräddsås, lingon & hemlagad potatismos. 
Spansk fiskgryta(miljömärkt torskrygg) med  hemlagad potatismos.
 
Fredag 5/3
Helstekt innanlår(norrländskt nötkött) med chili-bearnaisesås, rödvinsås & potatisgratäng.
  Torskrygg(miljömärkt) med krämig sås & kokt potatis.