Måndag 1/3
Pasta bolognese(jämtländsk nötfärs) med riven parmesanost.
Panerad torskrygg(miljömärkt) med remouladsås & kokt potatis.
Tisdag 2/3
Raggmunkar med stekt fläsk(svenskt) & lingon.
Fiskgryta(miljömärkt) med skaldjurssås & kokt potatis.
Onsdag 3/3
Nasi goreng(svensk kyckling) med vitlökscreme.
Fisk(miljömärkt) med kapris, skirat smör, rödbetor & kokt potatis.
Torsdag 4/3
Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) gräddsås, lingon & hemlagad potatismos.
Spansk fiskgryta(miljömärkt torskrygg) med hemlagad potatismos.
Fredag 5/3
Helstekt innanlår(norrländskt nötkött) med chili-bearnaisesås, rödvinsås & potatisgratäng.
Torskrygg(miljömärkt) med krämig sås & kokt potatis.