Veckans Lunch

Måndag 17/5        

Fläskytterfilé(svenskt kött) med champinjonsås & stekt potatis.
Panerad torskrygg(miljömärkt) med skagenröra & kokt potatis.   
 
Tisdag 18/5                                                                                                   
Krämig kycklinggryta(svensk kyckling) med bacon & ris.
Pocherad fisk(miljömärkt) med gräslöksås & kokt potatis.
 
Onsdag 19/5                                                                                                    
Husets Kalops(norrländskt ytterlår) med kokt potatis.
Torskrygg(miljömärkt) med hummersås & kokt potatis.  
 
Torsdag 20/5                                                                                     
Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) med fetaost, soltorkade tomater, tzatziki & stekt potatis.
Torskrygg(miljömärkt) i vitvinsås  & kokt potatis.  
 
Fredag 21/5
Husets schnitzel med bearnaisesås, rödvinsås & hemlagad potatisgratäng.