Veckans Lunch

Pris: 109kr

Serveras mellan kl 11.00-14.00

Måndag 12/6                                                                                                   

Oxfilépasta(norrländsk oxfilé) med gorgonzola.
Torskrygg(miljömärkt) med hummersås & kokt potatis.
 

Tisdag 13/6                                                                                               

Gräddstuvad Pytt i panna med stekta ägg & rödbetor.
Panerad torskrygg(miljömärkt) med dillsås & kokt potatis. 
 
 
Onsdag 14/6                                                                                                
 
Finstrimlad svensk kycklingfilé i sötsursås  & ris.  
Husets krämiga fiskgratäng av miljömärkt torskrygg.
 

Torsdag 15/6                                                                                     

Pannbiffar(jämtländsk nötfärs) pepparsås, lingon & råstekt potatis. 
Torskrygg(miljömärkt) i vitvinsås & kokt potatis.
 
 
 Fredag 16/6
 
Fjordlaxfilé från Norge med romsås & kokt potatis.